er zei dat hij het zou aannemen

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

er zei dat hij het zou aannemen

caicai2017
De Nike Air Vapormax Damen volgepakte balzaal in het Nike Air Presto Femme Fairmont-hotel had mensen van verschillende achtergronden, socio-economische klassen en nationaliteiten die één ding gemeen hadden: de schoenen aan hun voeten.
Niemand zou denken dat Tinker Hatfield, de vice-president voor creatieve concepten van Nike, eind zestig is. Hij wiegde nog steeds flitsende kleding en kleurrijke basketbalschoenen op het podium bij SXSW. Hudfield, een Adidas ZX Flux Mujer architect-gedraaide architect-gedraaide schoenontwerper, is een van de beroemdste sneakerhead-iconen ter wereld. Zijn carrière omvat tientallen jaren en omvat iconische ontwerpen zoals de samenwerking tussen Air Max en Michael Jordan.
Scott Dadich, oprichter en co-CEO van design- en strategiefirma Godfrey Dadich Partners, interviewde Hatfield over zijn bescheiden begin en hoe hij Adidas Ultra Boost Mujer onderdeel werd van het Nike-team. Aan de universiteit van www.montajesavila.es Oregon liep Hatfield Nike Air Max Classic BW Homme spoor onder coach Bill Bowerman, die later een van de oprichters van Nike werd. Bowerman gebruikte Hatfield als tester voor vroege prototypen.
"Ik zou hem niet alleen vertellen wat ik dacht, ik zou ook foto's maken met mogelijkheden en herzieningen voor hem." Zei Hatfield.
Hij wilde oorspronkelijk een hoofdrol spelen in de architectuur en Bowerman was de enige coach die steunde Nike Air Max 90 Mujer Rosa naast het volgen van die droom. Hatfield werkte eerst bij Nike op het gebied van architectuur en hielp Nike bij het bouwen van hun eerste magazijnen, winkels en showrooms.
"Er was een vermoeden dat er sommige Nike-ontwerpers waren die niet zo goed waren," zei Hatfield. "Ze hebben ongeveer 25 procent van de beroepsbevolking ontslagen. Het was een moeilijke tijd. '
Deze bezuinigingen, Nike Air Max Tn Mujer zei Hatfield, opende het raam van de gelegenheid voor hem om zijn architecturale Nike Air Max 95 Mujer vaardigheden over te brengen in het ontwerpen van een schoen. Nike organiseerde een wedstrijd waarbij ontwerpers de taak hadden een atletische schoen te cre?ren met een doel in het dagelijks leven. Nadat hij zijn ontwerp had gezien, zei Hatfield dat het bedrijf hem niet vroeg of hij de klus wilde, maar eerder zei dat hij het zou aannemen.
Zijn eerste project als ontwerper Adidas Superstar Mujer was wat de Air Max zou worden. Een zelfverklaard roekeloos persoon, Hatfield zei dat hij een reis naar Parijs nam voor inspiratie. Het originele ontwerp voor de schoen was gebaseerd op het Centre Pompidou, een gebouw met al zijn structurele kenmerken aan de buitenkant blootgesteld.
Hatfield zei dat hij het leuk vond om de mechanica van een schoen te demonstreren en wat de ene Nike Air Max 2017 Damen van de andere onderscheidt. Hoewel hij bijna was ontslagen of een dergelijk niet getest ontwerp had geprobeerd, zei Hatfield na zijn instincten uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen.
"Als je gelooft in iets dat sterk genoeg is en het idee een goed idee is, is het de moeite waard om voor te vechten of mogelijk ontslagen te worden," zei Hatfield. "Het was een goed gevoel om te zien hoe alle verkooprecords werden verbrijzeld."