de breuk van de schoen mogelijk Will

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

de breuk van de schoen mogelijk Will

caicai2017
De gevolgen voor Nike waren ook onmiddellijk, zo niet ernstig. Dat was beter dan de ontzettende voorspelling van Sonny Vaccaro, een veteraan schoenendirecteur, die woensdagavond (via Yahoo's Pete Thamel) zei dat de video van het moment "al over de hele wereld was terwijl we nog steeds de game in de gaten hielden waar hij pijn van had Ze zullen het laten zien tot we sterven. "
De straf van de belegger was echter beperkt. Nike's belangrijkste concurrenten eindigden de handelsdag met gemengde resultaten. Adidas sloot 0.14 procent. Puma en Under Armour stegen respectievelijk met 1,7 procent en 0,7 procent. Het is nu een op zichzelf staand incident, "zei Brian Yarbrough, analiste bij consumentenonderzoeksbureau Edward Jones, in een telefonisch interview. "Ik denk dat het Nike Roshe Run Womens Nike Air Max 90 Femme Rose heel weinig Nike Roshe Run Femme voor het merk doet. Het is jammer dat zijn knie gewond raakte, maar ik denk dat het minuscuul is in het grote geheel van dingen. Dit is een product, het is één schoenenlijn en er zijn duizenden andere. Je denkt aan het aantal uren dat mensen in deze schoenen spelen, en dit is vrij onbelangrijk. "
Nike verhuisde woensdagnacht snel om een ??onderzoek te beloven naar wat de oorzaak was van Williamson's schoen tijdens een van de meest langverwachte college-basketbalspellen van het seizoen en op de nationale televisie-uitzending van ESPN. Onder de aanwezigen in Durham, N.C., was voormalig president Barack Obama, die op video werd vastgelegd en verklaarde: 'Zijn schoen is gebroken. We zijn duidelijk bezorgd en willen dat Zion snel herstelt,' zei Nike in een verklaring. "De kwaliteit en prestaties van onze producten zijn van het Nike Air Max 90 Mujer Negras grootste www.adeninavarra.es belang. Hoewel dit een op zichzelf staand geval is, proberen we het probleem te identificeren. '
De reputatie van de basketbalschoenindustrie om nieuwe materialen te ontwikkelen, plus een geschiedenis van marketing van die producten, is een van de belangrijkste redenen voor het relatieve vertrouwen van beleggers. Oppenheimer, beursgenoteerd onderzoeksbureau, adviseerde beleggers in een kennisgeving aan The Washington Post.
"Op dit moment zijn we optimistisch dat terwijl negatieve koppen een beetje op [Nike] -aandelen kunnen wegen, elke blijvende schade aan het bedrijf en zijn aandelen minimaal zal blijken te zijn," schreef het bedrijf. "[Nike] staat erom bekend enkele van de beste atletische schoenen en kleding in de industrie te produceren en met succes veel van de meest vooraanstaande atleten ter wereld af te werken. De mate Nike Air Max 90 Womens Blue van www.danemill.co.uk de relatie tussen een blessure aan Williamson en de Nike-schoenen die hij aanhad, is nog niet bekend.
"We kunnen ons geen belangrijke eerdere gevallen herinneren waarin [Nike] -producten niet goed functioneerden. Het senior management van Nike heeft een geschiedenis als acteur in het altijd beschermen en verbeteren van het merkimago van het bedrijf bij zijn kernklanten, zelfs door momenten van uitgesproken ontsteltenis. "
Schoenenspecialisten zeiden dat de breuk van de schoen mogelijk Williamson heeft gered van een grotere blessure. Een topsporter oefent bijna vijf keer zijn of haar lichaamsgewicht uit bij een plotselinge verandering in richting, zegt Kevin Ford, hoogleraar biomechanica aan de High Point University, die hoogwaardige sportapparatuur bestudeert.
Als de schoen niet was ingeruild voor de voet van Williamson, zei Ford, Nike Air Max 270 Womens zou Adidas ZX 750 Mujer er ongeveer Nike Air Max 1 Femme 1500 pond aan kracht op zijn knie zijn geconcentreerd