arschijnlijk zijn, zeiden advocaten.

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

arschijnlijk zijn, zeiden advocaten.

caicai2017
Volgens Kline & Specter, advocaat Thomas Kline, die eens een mogelijke claim op een hooggeplaatste draftpick van de University of Kentucky, Nerlens Noel, onderzocht, na een knieverwonding, zou de splitschoen moeten dienen als een tentoonstelling in het "museum van producten met gebreken. .”
Kline en anderen waren het erover eens dat het hebben van de schoen in het midden van een game leek op een schoolvoorbeeld van een geval van productaansprakelijkheid, waarbij een product in de loop van zijn normale gebruik faalde.
'Nike heeft Duke of een andere consument niet verteld, laat deze sneaker alleen gedragen worden door je bewaker van 165 pond,' zei Kline.
De Nike Air Max Tn Womens waarschijnlijke verdediging van die claim zou zich richten op de vraag of Williamson - Nike Air Max 2016 Womens die wordt vermeld als 6 '7 "en 284 pond - de schoenen Nike Air Max 90 Womens Blue verkeerd heeft gebruikt, maar advocaten zeiden dat deze verdediging zwak is.
"Hij is een grote kerel met een snelle en agressieve speelstijl", zei Montgomery McCracken Walker & Rhoads advocaat Steven Pachman, die zich richt op het verdedigen van hersenschudding rechtszaken. "Deze verdediging houdt waarschijnlijk geen water vast. Nike heeft de basketbalschoenen ontworpen, wetende dat ze aan ernstige slijtage zullen worden blootgesteld. ... Het zou moeilijk zijn om te zeggen dat ze dit niet hadden kunnen voorzien. "
Hanna was het daarmee eens en zei dat het incident 'een claim van klassieke producten op aansprakelijkheid' kon zijn.
"Het product is speciaal ontworpen voor atleten, en meer specifiek voor Nike Air Max 90 Femme Bleu Duke," zei Hanna.
Kline zei dat in staten zoals Pennsylvania, die strikte aansprakelijkheidsvorderingen toestaan, de aanklager misschien Nike Air Max 2017 Femme zelfs geen expert nodig heeft om hun zaak te bewijzen.
"Om de feiten van de zaak te horen, waar een sneaker, gedragen op een gewone manier, tijdens een Nike Air Max 90 Femme routine basketbalwedstrijd, volledig faalt - dat, zonder een deskundig getuigenis, binnen het bereik van een leek zou liggen," zei Kline. "Dit is een van de weinige gevallen van productdefecten die goed binnen het bereik van een leek ligt."
Het incident gebeurde echter in North Carolina, dat geen strikte aansprakelijkheid volgt, maar in plaats daarvan een bewijs van nalatigheid vereist. Kline zei dat hij misschien een www.danemill.co.uk deskundig getuigenis nodig had, maar de bewering van Williamson zou nog steeds erg sterk zijn.
Volgens advocaten zou Williamson ook Adidas Superstar Mujer een vordering kunnen indienen tegen Duke wegens nalatigheid wegens het overtreden van zijn plicht om hun spelers in het algemeen te beschermen, Nike Air VaporMax Womens maar Williamson is niet de enige die volgens advocaten een claim kan indienen. Duke, die een contract heeft met Nike om de exclusieve leverancier van schoeisel tot 2027 te zijn, zou ook een claim tegen Nike kunnen indienen wegens contractbreuk.
Kline zei ook dat Duke een productaansprakelijkheidsclaim kon indienen, want als ze de schoenen hebben gekocht, hebben ze ook de verwachting dat de schoenen tijdens regelmatig gebruik niet zullen splitsen. Maar een rechtszaak van Duke zou onwaarschijnlijk zijn, zeiden advocaten.
"Ik zou erg verbluft Nike Air Max 1 Womens zijn als Duke Nike zou Nike Air Max 2016 Femme vervolgen omdat de relatie tussen hogescholen en de Nikes van de wereld iets is waarvan ik denk dat niemand van hen een grote www.montajesavila.es schijnwerper zou willen hebben," zei Edelson.